Mesaje si sms de Paste in Maghiara – Pastele Catolic felicitari in ungureste

Posted in Mesaje onomastica  by: 777magicnet
March 31st, 2013

Mesaje si sms de Paste in Maghiara – Pastele Catolic felicitari in ungureste

În Duminica Pastelui copii gasesc sub pat cadourile de Paste; urmeaza un mic-dejun traditional alcatuit din oua de Paste, sunca si kalács, un fel de pâine dulce cu oua, nuci si ciocolata. Credinciosii poarta prin parohie statuia lui Iisus si bannere religioase, intonând imnuri religioase. A doua zi de Pasti, baietii stropesc fetele cu parfum sau cu apa parfumata si îsi ureaza noroc unii altora, iar fetele îi recompenseaza cu oua vopsite.

Joy származik kis dolgokat, béke származik a lélek, a fény jön az ember szívét! Kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Krisztus feltámadt! Tulipán, fehér angyal elhalad a ház még ma, és mondd meg szelíd, suttogta: “Happy Easter”!

Get at Rabbit egy jó gondolat és jó egészséget!

A kemény aranyos nyuszi, jött az úton, a nagy sebesség, és azt folyamatosan szeretnék: a csodálatos húsvéti és Krisztus feltámadt!

Szent ünnepén Húsvét van egy ido, amikor a szeretet, a béke és a nyugalom találkozik az Isten nevét. Krisztus feltámadt!

Whiskers Bunny, húsvét szerencsés. Ne hagyd, hogy az ajándékot a cipo, akkor van egy másik titok: kenyér, tojás elvörösödött, sütemény, sült bárány-és a Happy Easter!

mesaje si sms in ungureste pentru pastele catolic, urari de paste in maghiara, felicitari in maghiara de paste, mesaje haioase in maghiara de paste 2013, pastele catolic 2013 mesaje frumoase

Leave a Reply